“Viitor PRIMAR” doreşte legalizarea prostitutiei şi a drogurilor uşoare

Este vorba despre chitaristul trupei ZadaR, Dan Tudor, care de curând și-a anunțat intenția de a candida la Primăria Alba Iulia, declarând că are ”idei originale, neortodoxe, dar pline de randament”. Cu toate că Parlementul este forul legislativ al României, chitaristul Dan Tudor ia exemplul Amsterdamului și propune pentru atragerea de fonduri, dar și a turiștilor, că în oraşul Alba Iulia ar trebui să se legalizate prostituția și drogurile ușoare, care oricum există, el considerând că în “atingerea” acestui obiectiv nu ne poate opri Bucureștiul.

Năstruşnica idee de a candida la Primăria Alba Iulia i-a venit ”într-o seară la o bere” fiind ”supărat” pe ceea ce vede în oraș, iar campania a demarat-o pe canalul YouTube, realizind imediat un filmuleţ cu ajutorul telefonului mobil.

”Consider că orașul acesta, țara această, se află într-o situație de criză în care trebuie acționat ca atare. Ne trebuie idei de criză în situații de criză. Am luat exemplul Olandei. O țară mai mică decât România și mai puțin bogată, aflată chiar sub nivelul mării. Ce au făcut oamenii aceștia? Au zis hai să oferim celor ce vin în Amsterdam ceva ce în alte orașe nu există și au legalizat prostituția și consumul de droguri ușoare, iar, sigur, peste 90% din cei care merg acolo, pentru asta merg. De ce să nu facem și asta la Alba Iulia, dacă asta ne-ar aduce foarte mulți bani. Doar că nu am mai făcut asta? Să nu credeți că nu există prostituție sau nu există consum de droguri ușoare. Să nu credeți că pensiunile acestea care le vedeți prin satele dimprejur sunt, de fapt, locuri în care merg turiști să vadă o oaie. Nu! Pensiunile acestea sunt tot un fel de… ”, a spus chitaristul Dan Tudor

El spune că un primar ”are nevoie de multă dragoste față de oameni”, iar aici el e campion. ”Pot să spun cu mâna pe inimă că încă nu am reușit să-mi bat joc de un om în viața mea. Nici măcar de cei care mi-au făcut rău”.

Dan Tudor mai spune că ”urăște politica pentru că nu e bine făcută” de oameni cu cravată ”care nu au suflet”, precizând că el nu o să ne fure. Mai mult, el spune că s-ar lipsi și de indemnizația de salariu și are nevoie doar de ”strictul necesar existențial”.

”Am observat, în liceu, că dacă am furat un pix de la un coleg a doua zi mi-am pierdut ghiozdanul. Dacă iei ceva de la cineva o să pierzi mult mai mult în viitorul apropiat”, a spus Tudor.

loading...

https://www.youtube.com/watch?v=nqruZp9ZUkU&feature=youtu.be

Pagina de FaceBook a Trupei ZADAR. Site oficial al Trupei ZADAR. Sursă articol ziarulunirea.ro  Sursă foto.