Video! Casa construitã cu susul în jos.

Constructorii austrieci Irek Glowacki și Marek Rozhanski au lucrat opt luni la proiectul unei case situate cu susul în jos, în orașul Terfens, situat în apropiere de Innsbruck. Casa  a fost construitã, intenționat, începând cu acoperișul și terminând cu fundația.

Locuința aratã surprinzator pe dinafară dar spectaculoasă pe interior. Astfel, tavanul a devenit podea iar mobilierele, obiectele sanitare, aparatele electronice, șemineul şi chiar maşina din garaj, un Volkswagen de epoca, sunt toate montate cu susul în jos. Baia şi bucătăria sunt perfect funcționale, iar în sufragerie existã un șemineu care poate fi folosit. Doar scãrile sunt poziționate corect.

Imobilul construit invers este deschis tuturor vizitatorilor, care sunt fascinaţi de ceea ce văd în interior și încep sã creadã cã merg pe tavan. La prima vedere, vizitatorii s-ar putea teme cã adezivul cu care sunt lipite toate obicetele nu este destul de rezistent, dar constructorii asigurã cã nu existã vreun pericol  care sã le punã viața în pericol persoanelor care vor intra în casã.

Asemenea atraţii existã și în Rusia, dar şi la Hamburg, în Germania. Sursa stire Sursa foto

loading...