ŞOCANT! O tânără a crezut că a rămas gravidă cu câinele ei şi a cerut sfaturi pe FaceBook

Un caz destul de şocant s-a întâmplat de curând în mediul virtual şi a zguduit din temelii părerile internauţilor. Astfel, o tânără a scris că este posibil să fi rămas însărcinată cu câinele ei doberman, relateazĂ portalul de informaţii cancan.ro

Speriată de situaţia creată, tănara a scris pe Internet un mesaj, precum că va rămâne însărcinată cu câinele ei, şi iată de ce presupunEa ea asta! A intrat pe contul ei de Facebook şi a cerut ajutor/sfaturi de la oricene putea să o ajute, întrebând dacă există riscul ca o femeie să rămână gravidă cu un câine?

wow

Aceasta s-a speriat foarte tare, deaorece a avut un accident la baie, a făcut duş şi după i-a venit rău şi a căzut jos lăngă duş, iar în acel timp, câinele ei a întreţinut raporturi sexuale în timp ce ea era leşinată. Tânăra povesteşte cum s-a trezit sperită cu câinele peste ea. Aceasta de frică a mers imediat la farmacie şi a luat pastila de a doua zi, să nu rămână însărcinată.

Inedit este că tânara nu ştia nimic despre împerecherea între specii diferite şi că aceasta nu face posibil aşa ceva, adică nu există să rămână gravidă, astfel tânăra s-a facut de ruşine pe Facebook. Cu acel mesaj ea a dorit să fie sigură că nu există riscul de o sarcină nedorită cu frumosul ei doberman.