MIRACULOS! I-au spus că mai are de trăit 2 săptămâni şi a găsit tratamentul care a scăpat-o de CANCER

Pentru tânăra Angel Tocknell, de 31 de ani din marea Britanie, vestea ca este bolnava de cancer a venit ca un trăznet pentru familia ei. Medicii care o aveau sub supraveghere, i-au comunicat că este bolnavă de cancer cervical şi tumorile sunt atât de mari încât nu se mai poate face nimic pentru salvarea ei. Mai mult, aceştia i-au prescris medicamente puternice de calmare a durerilor ce vor urma. Mama tinerei nu a putut să creadă ca nu se mai poate face nimic şi a căutat tratamente alternative, scrie ediţia online a portalului de informaţii Mirror.co.uk.

După câteva zile de căutare, mama tinerei a găsit tratamentul alternativ, numit brahiterapia. Astfel, Angel Tocknell a inceput imediat acest tratament care consta în plasarea unor surse radioactive închise foarte aproape sau în contact cu ţesutul, şi care, prin energia produsă, distrug ţesutul cu care se afla în contact. În cazul cancerului de prostată brahiterapia poate constitui unica modalitate terapeutică sau poate fi folosită în asociere cu iradierea externă, în funcţie de situaţia clinică a fiecărui pacient.

După şedinţele repetate de brahiterapie, tratamentul a avut succes, iar cancerul a intrat în remisie. „Gândul că o să mor era terifiant. Dar mama mea a refuzat să creadă că s-a terminat. Am avut nevoie de doar trei luni pentru a scăpa de boală”, a mărturisit norocoasa Angel. Sursă articol stiri-virale.com

loading...