ŞOCANT! O mamă şi-a îngropat bebeluşul în ziua când l-a născut. Ce s-a întâmplat cu el?

Oriunde pe această planetă se găsesc mame care nu merită să fie numite aşa. Este şi cazul unei brazilience în vârstă de 40 de ani, care a făcut greşeala vieţii ei. Aceasta era însărcinată şi a născut singură acasă. Nimic nou, numai că un vecin de casă a observat că femeia era însărcinată şi a ieşit să se plimbe prin pădurea din jurul locuinţe. După ceva timp, curiosul vecin a observat cum vecina lui se întorcea din plimbare, doar că nu mai avea burta mare şi era toată murdară de sânge, relateaza m.bewoman.ro. Bărbatul nu a stat mult pe gânduri şi imediat a plecat să caute indicii care să-i confirme de ce vecina lui nu mai avea burtica de gravidă.

A cautat până s-a lăsat noaptea, spunându-şi că va continua în dimineaţa următoare. A doua zi a revenit şi la o distanţă de 300 de metri de casă a găsit o groapă în care era îngropat bebeluşul nou născut. Din primele lui cercetări a crezut că bebeluşul este mort şi a chemat imediat organele de poliţie. Ca un miracol, poliţiştii au scos copilul afară din groapă şi spre uimirea tuturor, acesta era în viaţă, fără răni doar că îi era foarte foame. Poliţiştii au mers la casa celei care îi dăduse viaţa, numai că aceasta nu a recunoscut nimic, fapt ce i-a făcut pe poliţişti să o aresteze pentru tentativă de omor.

2

Noul născut este acum bine şi se află în custodia tatălui biologic. Terifianta poveste a mamei care şi-a îngropat bebeluşul nou născut a îngrozit comunitatea locală, iar datorită relatărilor din mass-media, cazul a adus repulsie din partea tuturor mamelor care au citit povestea de mai sus. Sursă articol stiri-virale.com

loading...