TERIFIANT! O rusoaică şi-a UCIS soţul după care a hrănit câinele cu trupul lui

O crimă teribilă s-a întâmplat de curând în Spania, în Cala Millor din Mallorca. Femeia de origine rusă pe nume Svetlana Batukova, în vârstă de 46 de ani, a fost arestată de poliţia locală, fiind bănuită că şi-ar fi ucis soţul, după care şi-a fi hrănit câinele cu trupul acestuia.

Soţul rusoaicei avea vârsta de 66 de ani, şi a murit în interiorul casei de vacanţă pe care cei doi o aveau în Cala Millor din Mallorca. Din primele cercetări, bârbatul a fost găsit fără suflare, întins pe jos, prezentând multiple răni provocate de înjunghierea cu un cuţit.

Potrivit organelor de anchetă, soţia victimei i-ar fi secţionat braţele şi le-ar fi dat ca hrană câinelui, un Staffordshire Bull Terrier. Cel mai probabil, există presupuneri că barbatul ar fi fost drogat înainte de-a fi ucis. Din cercetările efectuate se pare că femeia ar fi încercat initial, să angajeze un
asasin plătit pentru a-l ucide pe bărbat.

Cel pe care l-a contactat să înfăptuiască teribila crimă a refuzat şi a anunţat imediat poliţia. Cu toate că nu există suspiciuni că altcineva ar fi criminalul, opinia publica aşteaptă finalizarea anchetei care va lămuri situaţia. Sursă articol.