Află POVESTEA înspăimântătoare a celui mai SÂNGEROS TERORIST din LUME

Este cunoscut de toti militantii Statului Islamic si i se spune Bulldozer-ul. În fata lui stau mereu oameni îngenunchiati pentru a fi decapitaţi în mijlocul strazii, în vazul tuturor celor care trebuie sa asiste la o “lectie de supunere”. Nu îi vazuse numeni chipul pana la un moment dat când în urma unor speculatii, identitatea acestuia a fost dezvaluita în ultimul video de propaganda.

buldozerul 1

“Monstrul” este de origine kurda la fel ca cei pe care îi decapiteaza fara sa schiteze niciun pic de mila. Înainte de a-i decapita, acesta ameninta fortele kurde Peshmerga care ataca ISIS si pe presedintele Masoud Barzani. Calaul a decapitat barbati si a taiat membrele copiilor. Un baiat de 14 ani din Siria, Omar, a povestit cum extremistul i-a taiat mâna si piciorul deoarece a refuzat sa se alature jihadistilor.

Omar a fost capturat pentru a lupta pentru grupul terorist si a fost torturat mai mult de o luna. El a povestit ca Bulldozer a strâns un grup de copii pentru a urmari amputarea sa. Cu toate ca multi vor sa fie capturat, este foarte greu ca cineva sa se ajunga la el sau în apropierea lui. Sursă articol.

loading...