Victor Ponta ne ANUNŢĂ: DNA va începe Urmărirea Penală contra Dlui. Klaus Iohannis

Bun – deci acum, dacă suntem toți egali în România și dacă se respectă ceea ce s-a întamplat în cazul altora, urmează:

1. DNA să ceara începerea urmăririi penale contra Dlui. Klaus Iohannis pentru săvârșirea infracțiunii de “Conflict de interese” prevăzuta de Art. 301 din Noul Cod Penal deoarece “în exercitarea atribuțiilor de serviciu … a participat la luarea unei decizii … prin care s-a obținut un folos patrimonial pentru o persoană cu care s-a aflat în raporturi comerciale sau de muncă în ultimii 5 ani.” (vezi mai jos textul)

2. Tinerii frumoși și liberi care au cerut “un alt fel de politică” vor ieși diseară în stradă să ceara demisia Președintelui vinovat. (așa cum fac în aceste zile în Brazilia, Franța etc.)

3. Cu ocazia demisiei, Dl. Iohannis va fi cercetat penal și pentru fals și uz de fals, fapte comise în vederea obținerii în mod fraudulos a unei case în Sibiu, așa cum a stabilit deja prin hotărâre definitivă Curtea de Apel Brașov. Și sigur va fi solicitat de către ANAF să restituie suma de 600 milioane încasată fără drept ca și chirie pentru casa obținută în mod fraudulos.

12932804_1138376506202235_8196674272420106099_n

loading...

Eu cred că România este un stat de drept în care toți suntem egali în fața legii și răspundem pentru faptele noastre – sau NU?! Sursă articol pagina personală de FaceBook a Domnului Victor Ponta.