INIMAGINABIL! Mamă îndrăgostită de FIUL ei, vrea să facă un copil cu el

Lumea este de multe ori cu susul în jos. Nu este o regulă să se întâmple lucruri uimitoare zilnic, doar că presa internaţională abundă de astfel de subiecte care ţin prima pagină a tabloidelor. Cazul următor este extrem de ciudat, numai ca nu este singular şi poate fi trecut cu vederea după ce ne facem o CRUCE MARE! Kim West, din Michigan, în vârstă de 52 de ani are o relație amoroasă cu fiul său Ben Ford, în vârstă de 32 de ani.

Cei doi amorezi se iubesc de doi ani și în ciuda legii, care le interzice relația, aceştia spun că vor lupta pentru dragostea lor, pe care o descrie ca „atracție sexuală genetică”. „Asta nu este incest, este GSA”, a declarat fiul pentru New Day. GSA este termenul folosit pentru atracția dintre părinți-copii, frați-surori.

„Cunosc oameni care sunt dezgustați de relația noastră, ne spun că trebuie să ne controlăm sentimentele, dar când întâlnești o dragoste atât de mare care te consumă, trebuie să lupți pentru ea”, continuă Ben Ford, care și-a părăsit soția pentru a fi cu mama lui.

Mama, Kim West mărturisește că de mai mulți ani avea visuri erotice cu fiul său, însă nu a dat curs atracției până în urmă cu doi ani, când și-a sărutat fiul, pentru prima dată, după ce au băut împreună o sticlă de șampanie într-un hotel. Incestul este ilegal în Michigan, însă cuplul spune că sunt dispuși să se mute din stat dacă nu sunt înțeleși, ba mai mult, ci doi doresc să facă un copil împreună.

Ca un îndemn legal, există în lumea asta state unde legea incestului dintre mamă şi fiu nu este pasibilă de puşcărie, nici măcar de o mică amendă. Totul este ca dragostea lor să fie veşnică şi să abunde de fericire. Sursă articol.

loading...