Țiriac propune ca fiecare român să dea 50 de euro din salariu pentru imigranți.

Omul de afaceri Ion Țiriac spune că România are resursele necesare pentru a-i primi pe imigranți și propune ca fiecare român să renunțe la 50 de euro din salariu pentru refugiați.

“Acum încep să vină. În orice caz, nu e o decizie a Bruxelles-ului, a doamnei Merkel, ci a românilor. Avem unde, putem! Din aia 500 de euro salariu mediu, să ne tăiem 10% ca să primim cinci sute, o mie, o sută de mii, care e primul val. În cartea mea, o sa vină un nou val de imigranți de zece ori mai mare”, a spus Ion Țiriac la Realitatea TV.

Fostul tenismen este de părere că americanii sunt vinovați de invazia imigranților, găsindu-i pe aceștia responsabili de războaiele din Irak și Siria, deoarece “au deschis Irakul terorismului”, iar la fel s-ar fi întâmplat și cu celelalte țări din zonele de conflict.

“Hai să vedem cum ne rezolvăm noi problema imigranților noștri. Hai să vedem cum îi aducem înapoi. Pe toți meșteșugarii buni care au plecat, toți oamenii care muncesc de le iese sânge pe nas pentru 600-700 de euro. Să vedem cum găsim 4 miliarde să le dăm locuri de muncă”, a precizat Țiriac.

De asemenea, omul de afaceri a menționat câ România trebuie să fie preocupată să-i aducâ înapoi pe cetațenii din diaspora.

Propunerea omului de afaceri nu este deloc pe placul românilor care se opun cu înverșunare valului de imigranți. Sursa stire Sursa foto

loading...