Țiriac propune ca fiecare român să dea 50 de euro din salariu pentru imigranți.

Omul de afaceri Ion Țiriac spune că România are resursele necesare pentru a-i primi pe imigranți și propune ca fiecare român să renunțe la 50 de euro din salariu pentru refugiați.

“Acum încep să vină. În orice caz, nu e o decizie a Bruxelles-ului, a doamnei Merkel, ci a românilor. Avem unde, putem! Din aia 500 de euro salariu mediu, să ne tăiem 10% ca să primim cinci sute, o mie, o sută de mii, care e primul val. În cartea mea, o sa vină un nou val de imigranți de zece ori mai mare”, a spus Ion Țiriac la Realitatea TV.

Fostul tenismen este de părere că americanii sunt vinovați de invazia imigranților, găsindu-i pe aceștia responsabili de războaiele din Irak și Siria, deoarece “au deschis Irakul terorismului”, iar la fel s-ar fi întâmplat și cu celelalte țări din zonele de conflict.

“Hai să vedem cum ne rezolvăm noi problema imigranților noștri. Hai să vedem cum îi aducem înapoi. Pe toți meșteșugarii buni care au plecat, toți oamenii care muncesc de le iese sânge pe nas pentru 600-700 de euro. Să vedem cum găsim 4 miliarde să le dăm locuri de muncă”, a precizat Țiriac.

De asemenea, omul de afaceri a menționat câ România trebuie să fie preocupată să-i aducâ înapoi pe cetațenii din diaspora.

Propunerea omului de afaceri nu este deloc pe placul românilor care se opun cu înverșunare valului de imigranți. Sursa stire Sursa foto

loading...

9 Comments

  1. Doamne dar cum de nu intelegeti ca propunerea domnului Tiriac era de fapt o ironie. Adica intelege perfect ca romanii nu au salarii mari, nu pot sa sustina finaciar imigrantii, si are perfecta dreptate cand propune ca in loc ca politicenii sa se chinuie sa scoata bani pentru intretinere acestora sa incerce sa aduca inapoi in tara romanii nostri plecati sa lucreze in afara, din cauza saraciei de la noi. Adica si noi romanii suntem imigranti in alte tari. Era doar o ironie cand zicea sa dam 50 de euro din salar. Pentru cei ce nu au inteles mai citit o data articolul cu atetie si o sa sesizati ironia.Din pacate unii oameni din massmedia nu incerca sa lamuresca lumea. Pacat.

  2. Are dreptate! buna ideea lui tiriac ar trebui sa dam fiecare cate 50 sau 100 € lunar sunt si ei oameni! trebuie ajutati. din 200 € salar eu zic ca va ajunge 100 pe luna, si 100 sa dati la imigranti.

  3. Pentru Tiriac, doua idei:
    1. Salariul mediu este doar un item economic abstract, marea, marea masa a romanilor traim si muncim din greu din/pentru 200 de euro;
    2. Si totusi as fi de acord sa renuntam la 50 de euro sa nu vina peste noi refugiati in cote impuse.

  4. Sa le de-a parlamentari.Doar nu o sa tinem noi Romani pe toti imigranti printre care sigur sunt si teroristi…Sari Tiriac cu bani ca ai o grămadă de bani.Ajuta-i pe imigranti ca pe un Roman nu il ajuta nimeni dar pe emigrati sunteti in stare sa luati pielea de pe om.Sa isi păstreze ironiile pentru el…

  5. O familie cu 5 membri si venit lunar de 730 de euro ar “trebui” sa “doneze” 50×5=250 de euro pe luna? Cat cheltuieste statul roman pentru fiecare refugiat? Cat pentru fiecare detinut? Cat pentru un caine vagabond? Poate supravietui astazi un ministru, un parlamentar sau chiar presedintele tarii (platindu-si toate darile si nebeneficiind de nici-o scutire si nici-un avantaj), cu numai 146 de euro in fiecare luna? (146 euro x 5 membri = 730 euro, toata familia)

  6. Si asta e tolomac mare. Dupa ce ca ai un salariu mizer, de nu poti trai din el, sa mai si tai. Pai o sa dau cand o sa pot eu supravietui, pe urma dau cu drag. De ce nu da el o parte din avere, sau sa faca contracte cu statul si diferitecompanii pt zone si locuri si alte necesitati une sa stea imigrantii. de ce nu sa faca o societate de caritate in care toti bogatii tarii sa contribuie, si’a gasit el sa zica la saraci sa dea bani…Se poate foarte bine 5% din avere toti bogatii, decret de lege, sa vezi cum primim sute de mii de imigranti in conditii decente si umane.

Comments are closed.