Șocant! Un bărbat din Buzău și-a ucis copilul de 8 ani.

Crimă şocantă în comuna buzoiană CA Rosetti, unde un copil de 8 ani a fost ucis de tată. Bărbatul era furios că soţia  plecase de acasă împreună cu fiul lor. În momentul în care femeia a venit acasă să-şi ia lucrurile, tatăl l-a luat de mână pe copil şi a încercat să-l convingă să rămână cu el.

În timp discuţiei purtate de adulţi, puştiul s-a urcat pe bicicletă şi a pornit spre magazinul din sat, ca să-şi cumpere ceva, urmat de tatăl lui, iar pe drum, între cei doi s-ar fi iscat o ceartă. Bărbatul în vârstă de 36 de ani ar fi scos un cuțit și s-ar fi năpustit asupra propriului copil, rănile provocate ducând la decesul micuțului.

Potrivit apropiaților, băiatul provine dintr-o familie destrămată, iar în urmă cu o lună, mama sa a decis să îl ia pe micuț și să plece de acasă, sătulă de abuzurile soțului său.

”Soţul a încercat să o facă să revină acasă, dar totul s-a transformat într-un scandal. La un moment dat, bărbatul l-a luat pe copil, probabil pentru a-l convinge să rămână cu el, l-a dus pe malul unei bălţi, Valea Strâmbului, şi aici s-ar fi produs crima”, a povestit, pentru adevarul.ro, Robert Moisac, secretarul primăriei CA Rosetti.

După câteva ore de căutări, poliţiştii l-au găsit pe asasin spânzurat într-o lizieră de lângă calea ferată. Gigel Ştefan avea 35 de ani şi era cioban la stânele din sat.  Localnicii spun despre bărbat că avea probleme psihice iar la beţie devenea deseori violent. Sursa stire Sursa foto

loading...