2 ROMÂNI din Spania au transformat o maşină într-una de Poliţie şi se dădeau drept POLIŢIŞTI

În zilele noastre, metoda este una destul de sigură dacă ne gândim că oriunde pe glob, poliţia inspiră respect şi puţină teamă. Doi români foarte inventivi care locuiau în Algeciras, provincia Cadiz, au găsit o metodă inedită și evident ilegală de a scoate bani. Ei au transformat o mașină obișnuită într-una de poliție, și-au făcut rost de uniforme, și au început să confiște droguri pe care apoi le vindeau.

Totul a mers ca pe roate până când afacerea le-a fost stricată de polițiștii adevărați.

Pe 12 martie, românii au fost surprinși în timp ce „patrulau” cu mașina falsă de poliție. Conform unui comunicat al Guardia Civil, o patrulă care își făcea rondul în zonă, a văzut o mașină a comisariatului în fața unui magazin. Autoturismul, marca Renault, era vopsit în alb și verde, avea girofaruri și însemnele Guardia Civil. Însă oamenii legii și-au dat seama de păcăleală când au observat că numerele de înmatriculare nu corespundeau cu cele ale mașinilor de poliție. În magazinul în fața căruia era parcată mașina, se aflau și cei doi români, îmbrăcați în uniforme specifice.

Anchetatorii au stabilit că cei doi fac parte dintr-un grup de delicvenți cu antecedente penale pentru vânzare și posesiune ilegală de droguri. Românii au fost puși în libertate urmând ca judecătorii să le stabilească pedepsele conform infracțiunilor comise.  Articol preluat integral de pe portalul de informaţii inforoes.com

loading...