3 ROMÂNCE erau obligate să se prostitueze 20 de ore pe zi de către 6 indivizi

Un grup infracţional format din 6 indivizi, obligau 3 tinere din România să se prostitueze în Salamanca din Spania, ne informează portalul online Policia National. Proxeneţii veneau în România, căutau fete tinere din familii sărace şi le promiteau locuri de munca bine plătite, le duceau în Spania după care le luau telefoanele mobile şi actele de identitate. După ce le anunţau ce muncă vor trebui să presteze, dacă nu erau de acord, proxeneţii le băteau şi le ameninţau până acestea îşi dădeau acordul.

Toate tinerele racolate erau duse în apartamente din Salamanca şi erau obligate să întreţină relaţii sexuale cu cât mai mulţi clienţi. Veniturile astfel obţinute erau încasate în totalitate de cei 6 indivizi, se mai arată în comunicatul celor de la Policia National. Norocul fetelor a fost un client al acestora (fetelor) care a alertat poliţia. Din probele adunate de către poliţişti, fetele erau obligate să „lucreze” câte 20 de ore pe zi și în permanență erau supravegheate de unul dintre membrii grupului.

Pentru nu fi prinși de poliție, proxeneții recurgeau la metoda schimbării apartamentelor destul de des. Cei șase membri ai grupului, toți din aceeași familie, au fost puși sub acuzație, iar doi dintre ei au rămas în închisoare. Poliţia nu a finalizat investigaţiile, deoarece există suspiciunea că numărul victimelor ar putea fi mult mai mare. Sursă foto. Sursă articol inforoes.com

loading...