De la 1 Mai 2016 se vor aplica MASURI DURE de AUSTERITATE pentru cetatenii ENGLEZI

Premierul Regatului Unit nu se dezminte si actioneaza asa cum a promis. Conform jurnalistilor britanici de la Mirror, se va trece la modificarea schemei ajutoarelor sociale prin micsorarea cuantumului banesc, iar unele dintre acestea vor fi “înghetate ” pana când datoria extarena va intra pe un fagas normal si se va echilibra. Pe locuitorii din Marea Britanie îi asteapta vremuri tulburi Noile modificari ar putea împovara plata la timp a facturilor cu utilitatile si alte facturi.

Noile masuri de austeritate vor fi resimtite de persoanele care acceseaza toate formele de Universal Credit, credite fiscale, credite pentru locuinta dar si alte tipuri de credite iar angajatii institutiilor financiar-bancare se vor alinia noilor reglementari. Linda Gyamfi, specialist ai tuturor formelor de prestatii sociale a declarat ca majoritatea angajatilor englezi isi pot lua masurile necesare care sa-i apere de un colaps generalizat. In prezent nu vor exista cresteri foarte mari la plata utilitatilor şi deocamdata nu se vor impozita alocatiile de sprijin pentru familie sau a celor destinate somajului.

Conform celor declarate de reprezentanti ai Trezoreriei Britanice, vor fi afectate in jur de 800 de mii de persoane care au accesat credite, iar acestea vor fi obligate sa fie la curent cu toate modificariele fiscale si sa anunte in termen de 30 de zile daca veniturile lor s-au micsorat sau au un alt loc de munca. De la 1 Mai principalele reduceri de venituri se vor regasi la cei care au de încasat alocatii pentru copii sau pentru persoane cu dizabiitati. Se preconizeaza ca alocatia pentru copii va cunoaste o diminuare a cuantumului cu 190 de lire în anumite conditii. Se pot pierde chiar pâna la 390 de lire în cazuri în care în cererea de subventionare nu a fost trecut costul cu utilitatile.

De asemenea de la 1 mai 2016, se va sista definitiv prima de familie în cazul celor care au copii în ingrijire. O alta schimbare importanta se regaseste in perioada de asteptare pentru persoanele care au solicitat un credit ipotecar, iar toti cei care acceseaza astfel de credite, vor trebui sa astepte raspunsul bancilor pana la 39 de saptamani. Conform noilor masuri de austeritate aprobate de executivu britanic, din august 2016 executivul britanic va reduce semnificativ toata paleta de beneficii sociale pentru familiile cu mai multi copii. Sursa articol.

loading...