Premierul Cioloş a acceptat ca România să fie prima ţară din lume care face experimente periculoase pe proprii cetăţeni!

În urmă cu cinci ani, se vorbea în termeni de maximă îngrijorare despre implementarea Codex Alimentarius, în România. Românii deveneau primii cetăţeni ai lumii pe care se testau efectele unui compus chimic pe bază de Initium, un ingredient activ din noua clasă a substantelor chimice impuse de ,,Codex Alimentarius”. 

O parte a oamenilor de ştiinţă trăgeau serioase semnale de alarmă, susţinând că acest compus este extrem de nociv, fiind unul dintre factorii care favorizeaza apariţia cancerului. Produsele furnizate de către o companie germană deja erau folosite pentru culturile de struguri, cartofi, roşii, castraveţi şi ceapă.

La momentul 2010, senatorul argeşean, Şerban Valeca, primea un răspuns uluitor de la Ministerul Sănătăţii, pe care îl interpela pe această temă: da, românii sunt primii cetăţeni ai planetei pe care se testează o astfel de substanţă chimică, dar oamenii trebuie să stea fără frică, pentru că a mai fost testat, în prealabil, pe şobolani şi iepuri! Abia după ce testul va fi făcut pe români şi se vor trage concluziile, ar fi urmat ca îngrăşămintele pe bază de substanţe presupuse a fi cancerigene să fie omologate în  Olanda, Germania, Franţa, SUA, Canada şi Marea Britanie.

Toate acestea se întâmplau după ce Dacian Cioloş primea postul de comisar pentru Agricultură. Ca un fel de mulţumire, parcă, pentru înalta demnitate, Cioloş a acceptat ca România să fie prima ţară din lume care face experimente periculoase pe proprii cetăţeni!

Acest Dacian Cioloş este noul premier al României. Am scris despre acest lucru în numeroase rânduri acum cinci ani, dar zic să revin cu un scurt remember, că românii uită repede…

Articol preluat INTEGRAL de pe bitpress.ro

4 Comments on Premierul Cioloş a acceptat ca România să fie prima ţară din lume care face experimente periculoase pe proprii cetăţeni!

 1. ANY BUBU // 15 aprilie 2016 at 14:40 //

  D-na Rodica Prisecariu -Comanesti BC : “un om informat este un om mai fericit “- conform reclamei . D-l Olteanu Danut ,in replica , are dreptate . Informati-va , cititi despre ” INITIUM ” despre “MONSANTO ” , despre darele mortii – Chemtails – si apoi sa faceti pe romani nebuni! Informati-va ca sa stiti ce cumparati si de unde sa cumparati ! Sa auzim de bine !

 2. Si chiar credeti aberatiile din articol ? Doamne,oameni buni,mai ganditi si voi,nu-i lasati pe altii sa va manipuleze in halul asta !!

 3. Titus Papana // 12 aprilie 2016 at 18:04 //

  Peștele se strica de la cap!! Ce sa mai vorbim?? Sint curios citi bani i-a dat Merkel lui Cioloș pentru acest experiment?? Cumpărați de la privat, evitați supermarketuri,
  care sint vinovate de distribuirea acestor produse otrăvite!!

 4. OLTEANU DANUT // 11 aprilie 2016 at 17:39 //

  Dna. Rodica Prisecariu de la Comanesti Bc. a spus ca sintem o tara de nebuni. Eu spun : neinstruiti.

Comments are closed.