Șocant! Tânară sechestrată şi violată, salvată de poliţişti.

Adolescenta de 17 ani a fost sechestrată și silită de fostul ei iubit să întrețină cu acesta relații sexuale, în repetate rânduri. Norocul ei a fost că după trei zile de chin, un echipaj de Poliție Rutieră să oprească mașina bărbatului din Petrila, iar atunci fata le-a povestit polițiștilor calvarul prin care a trecut.

Tânara a fost sechestrată în apartamentul fostului iubit, iar în repetate rânduri era bătută și violată de bărbat. Tânărul de 27 de ani o ducea în fiecare zi pe munte, în zona Cheile Roșiei, acolo o bătea și apoi întreținea relații sexuale cu ea.

„În data de 04.04.2016, în jurul orei 19:00, un echipaj de poliţiei rutieră a oprit în trafic, pentru control, pe raza oraşului Petrila (zona Cheile Roşia) autoturismul condus de un tânăr în vârstă de 27 de ani, din oraşul Petrila. După oprirea autoturismului, pasagerul din dreapta, o minoră în vârstă de 17 ani, din oraşul Rovinari, judeţul Gorj, a mers direct la echipajul de poliţie şi a reclamat faptul că, din data de 02.04.2016, a fost sechestrată de către tânărul de 27 de ani, aflat la volan, în zona muntoasă Cheile Roşiei, lovită şi violată.

Echipajul de poliţie i-a condus pe cei doi la sediul subunităţii de poliţe, fiind anunțată echipa operativă pentru preluarea şi continuarea cercetărilor.

“Din primele cercetări efectuate, poliţiştii au stabilit că, în perioada 02-04.04.2016, suspectul a dus-o într-o zonă muntoasă izolată de pe raza oraşului Petrila, pe prietena sa, în vârstă de 17 ani, cu care avea o relaţie de aproximativ un an, şi pe fondul geloziei, a agresat-o fizic şi a întreţinut cu aceasta raport sexual împotriva voinţei sale, iar pe parcursul acestor zile a privat-o de libertate”, a declarat Bogdan Nițu, purtător de cuvânt al IPJ Hunedoara.

Poliţiștii i-au întocmit acestuia dosar penal iar la data de 05.04.2016 s-a dispus, prin ordonanţă, reţinerea pentru 24 de ore a inculpatului, care urmează să fie prezentat Judecătoriei Petroşani, în vederea dispunerii arestului preventiv. Sursa stire Sursa foto

loading...