Îşi pierduse SPERANŢA, dar Gigi Becali a făcut un GEST de SUFLET în Postul Paştelui

Sunt foarte cunoscute gesturile de bunătate ale latifundiarului Gigi Becali. Acest OM este incredibil de BUN! Lumea îşi pune speranţa în donaţiile lui şi ÎI Mulţumeşte lui Dumnezeu pentru faptele BUNE pe care le face Domnul Becali. Becali nu GLUMEŞTE când dăruieşte, inima-i plină de BUCURIE, iar Sufletul i se luminează în faţa Domnului.

Aceasta este menirea acestui OM, nimic nu-l poate opri din „împrăştierea” bunătăţii unui suflet de Muritor ca el. De foarte curând a ajutat cu bani doi părinţi disperaţi, cu un copil bolnav şi o mulţime de necazuri pe capul lor de muritori de rând.

Cu un copil bolnav şi multe alte necazuri pe cap, doi părinţi se luptă să îşi crească micuţii. În Postul Paştelui, Dumnezeu le-a trimis o mână de ajutor prin intermediul Domnului Gigi Becali! Această familie greu încercată de necazuri a primit ajutor când îşi pierduseră ultima speranţa.

Li s-a luminat chipurile şi vieţile atunci când Ionuţ Lutu le-a înmânat o sumă importantă de bani din partea lui Gigi Becali. Mass-media din România nu a avut acces total la toate informaţiile referitoare la acest caz, doar că Gigi Becali a dovedit întodeauna ca este un om cu milă şi cu credinţă mare în Dumnezeu. Sursă articol wowbiz.ro

2

3

4