Preşedintele Iohannis îşi va da DEMISIA? AR FI luat ŞPAGĂ 1 Milion de EURO şi a fost filmat

În mass-media din România circulă zvonul că ar exista înregistrări video foarte concludente în care Klaus Iohannis ar lua şpagă de la deputatul Cătălin Teodorescu. Așa se explică şi motivul pentru care deputatul a scăpat a doua oară de cătușele DNA scrie recentnews.ro

Deputatul PNL, ex PDL, Cătălin Teodorescu are imunitate la DNA pentru că a cotizat la campania electorală a lui Klaus Iohannis. Pentru că l-a finanțat la negru pe președinte, deputatul a scăpat de două ori la rând de cătușele DNA, în dosarul ANRP în care este acuzat de luare de mită împreună cu Ioan Ioltean.

În 3 decembrie 2014, Cătălin Teodorescu a scăpat de ghearele procurorilor DNA. Un vot a făcut diferența între reținere și arestare și respingerea cererii. La acea vreme, Corneliu Vadim Tudor a făcut declaraţii şocante: Individul ţeapăn, care răspunde la numele Klaus Iohannis, a primit „bani negri” de la afaceristul sas, stabilit în Germania, Michael Schmidt – acesta, asociat cu alţi profitori, i-a livrat lui Klus Iohannis, înaintea primului tur şi între cele două tururi de scrutin, cel puţin 4.000.000 de euro.

A primit „bani negri” de la deputatul penal Cătălin Teodorescu – peste 1.000.000 de euro. Uns cu toate alifiile, acesta i-a filmat, în toiul târguielilor, şi pe Klaus Iohannis, şi pe Vasile Blaga, înregistrările fiind cu mult mai explozive decît cele din Dosarul Bercea Mondialul.

A primit „bani negri” de la toate Filialele PNL+PDL, câte 50.000 de euro. Nici până la această oră Klaus Iohannis nu a negat în vreun fel aceste informații. Pur și simplu le-a ignorat poate pentru că nu are cum să le nege.

loading...

Cătălin Teodorescu, colegul de șpagă al lui Ioan Oltean, a fost scăpat miercuri, a doua oară de arestare de colegii din Parlament. Dacă în urmă cu un an de zile a fost scăpat pentru un singur vot, azi, deputatul PNL a scăpat de arestare pentru că deputații au dat bir cu fugiții ca să nu mai fie cvorumul necesar de ședință. Sursa: video-clipuri.eu

Articol preluat INTEGRAL de pe portalul de informatii  stiri-virale.com