Cel mai sadic criminal din România. A ucis un copil şi l-a fiert în sodă caustică.

Cel mai sadic criminal din România a ajuns în spatele gratiilor, la trei ani după o crimă monstruoasă. El a ucis un copil apoi a distrus cadavrul într-un mod şocant fierbându-l în sodă caustică.

Un bărbat de 44 ani, din Bârghiş, Sibiu, a fost arestat preventiv pentru o crimă odioasă. Procurorii au aflat abia acum detaliile unei morţi cumplite. În urmă cu trei ani, într-o casă din satul sibian Zlagna, din comuna Bârghiş, bărbatul a ucis în bătaie un copil de 4 ani, care era chiar fiul iubitei sale.

După ce l-a lovit până cel mic a decedat, bărbatul l-a îngropat. Și-a cumpărat apoi sodă caustică și a fiert pe sobă trupul micuțului, până când din corpul celui mic nu a mai rămas decât o substanță gelatinoasă. A aruncat apoi totul în râu.

Bărbatul era în prezența mamei copilului când a comis crima. “S-a reţinut că, în urmă cu trei ani, inculpatul Z.A. (în vârstă de 44 ani), aflându-se la domiciliul său din satul Zlagna, com. Bârghiş, jud. Sibiu, împreună cu concubina sa O.T.I. şi copilul acesteia, minorul L.A.V., în vârstă de 4 ani, deranjat fiind de o manifestare isterică a minorului, l-a introdus în casă şi i-a aplicat mai multe lovituri în zona feţei şi a pieptului. Urmare a intensităţii loviturilor primite, minorului L.A.V. i s-a făcut rău, a vomat, în scurt timp s-a învineţit şi a decedat”, arată procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu.

După ce băiețelul a murit, iubitul mamei sale a săpat o groapă chiar în locuinţa sa, unde a introdus corpul micuțului, după care a plecat în Tg. Mureş, de unde a cumpărat mai multe pungi cu sodă caustică. S-a întors acasă, a dezgropat cadavrul, l-a pus într-un cazan pe sobă, a adăugat apă şi soda caustică şi timp de mai multe ore, a întreţinut focul cazanului, până la momentul la care corpul copilului s-a transformat într-un lichid gelatinos.

“Pentru a-şi şterge orice urmă a faptei, inculpatul Z.A. s-a deplasat cu autoturismul proprietate pe malul râurilor Târnava Mare şi Mureş unde a aruncat atât cazanul cât şi lichidul gelatinos reprezentând corpul minorului decedat”, potrivit spuselor  procurorilor.

Bărbatul a fost arestat preventiv pentru omor şi profanare de morminte sau cadavre. Sursa stire. Sursa foto

loading...