Două badante ROMÂNCE şochează Italia prin CRUZIMEA aplicată unei bătrâne

În Italia, badantele din România sunt foarte apreciate pentru munca pe care o desfăşoara zilnic. Numai că, de-a lungul timpului mai sunt şi cazuri în care româncele noastre ne fac de râs, ceea ce nu este bine.

Două femei, de naţionalitate română, trebuiau să o îngrijească şi în schimb au ajuns să fie judecate pentru rele tratamente agravate de cruzime şi sechestrare de persoană. Imaginile au fost făcute publice şi au fost vizionate de judecători.

„Sunt imagini puternice, însă divulgarea este singura modalitate pentru a evita ca altcineva să sufere acelaşi tratament – a explicat avocatul Stefano Giordano care asistă familia femeii constituită parte civilă. Iată de ce asistaţii mei au permis publicarea fără filtre„.

Înregistrarea video face parte din dosarul de judecată. Mirela Getuţa Leu, de 36 de ani, şi Maria Verbceanu, de 51, au cerut un acord judiciar pentru doi ani de închisoare cu suspendarea pedepsei. Procurorul de la Procuratura din Termini Imerese, Guido Schininà, a acceptat propunerea.

Conform gazetaromaneasca.com, imaginile au fost înregistrate de camerele de luat vederi instalate de rudele bătrânei, îngrijorate de furturile repetate din localitate. Nu se aşteptau să filmeze scene înfiorătoare.

loading...

Bătrâna a fost cea care le-a spus rudelor, în ciuda slabei sale lucidităţi, că trebuie să se uite la imaginile video. În imagini, bătrâna era legată de scaun cu un cearceaf, cu gura acoperită de fiecare dată când cerea ceva şi cu ochelarii smulşi cu forţă. Click pe video pentru a vedea imaginile.

VIDEOSursă articol superioraction.com