O româncă îngrijitoare a supus la perversiuni şi a drogat un bătrân austriac de 63 de ani

Ea avea 48 de ani, este o româncă frumoasă şi lucra ca îngrijitoare la un bătrân austriac de 63 de ani. Românca s-a dovedit a fi prea grijulie cu bătrânul, iar după un anumit timp a hotărât să-şi rotunjească veniturile, folosindu-se de frumuseţea ei. Astfel, conform tabloidului Heute, îngrijitoarea l-a învăţat să întrţină cu ea relaţii sexuale: “femeia l-a făcut dependent de sex, dar și de drogurile pe care i le administra periodic”.

Pacientul bolnav de diabet nu a intuit mai nimic, când femeia a început să îi ceară sume mari de bani. “Mi-a cerut ba pentru un accident, ba pentru divorț. I-am dat în total 150.000 de euro. Dar sexul era așa de bun!”, susține bărbatul.

“Când sexul a devenit prea sălbatic, a început să îmi fie teamă și i-am administrat alte droguri ca să îl liniștească”, a declarat femeia. Când a rămas fără bani în casă, cei doi s-au dus la bancă să ridice suma de 21.000 de euro. Reprezentatul băncii a devenit suspicios, starea bărbatului nu i s-a părut în regulă, și a anunțat poliția.

Pensionarul a ajuns la spital, în timp ce femeia a încercat să fugă în România. Analizele au scos la iveală că bărbatul era drogat. Femeia a fost reținută și transferată în arest preventiv în Austria. Luni s-a încheiat procesul ei în prima instanță. A fost condamnată la doi ani de închisoare cu executare. Decizia nu este încă definitivă, învinuita având dreptul să depună contestaţie. Sursă foto. Sursă articol, portalul de informaţii miscareaderezistenta.ro

loading...