Pensionar caut menajeră, plata 20 de lire pe oră. Iată cerințele

Un pensionar din Kingswood, Bristol, Marea Britanie, a plasat anunțul de angajare la o agenție locală și a primit 8 răspunsuri în două săptămâni. Ar fi putut fi chiar sute de aplicante, judecând după tariful mediu orar al unei menajere în Marea Britanie, care nu depășește 10 lire pe oră. De ce a primit doar 8 răspunsuri?

Explicația se află în cerințele mai deosebite ale bărbatului în vârstă de 70 de ani. Acesta dorește ca menajera să fie complet goală cât timp face curat. În plus, pensionarul dorește să asiste la întreaga operațiune, au explicat reporterii The Mirror, care au descoperit cazul. Bărbatul, să-i spunem John, nu crede că anunțul ar putea fi înjositor pentru femei. ”Deși nu cred că mai am șanse la altfel de relații cu femeile din diferite motive, asta nu înseamnă că nu pot să apreciez formele feminine”, a recunoscut John.

Pensionarul are preferințe bine conturate. ”Le-aș prefera la douăzeci – treizeci de ani. Nu-mi plac păpușile Barbie. Când am împlinit 60 de ani, prietenii mei m-au dus la un club cu dansatoare. Era cald și confortabil și am adormit acolo. Presupun că nu mă atrage în mod deosebit siliconul”, a dezvăluit bărbatul. John recunoaște cinstit că este un voyeur. ”Nu mi-e jenă să recunosc. Dacă cineva m-ar întreba dacă eu sunt acea persoană, aș răspunde sincer”, afirmă acesta.

Pensionarul a mai avut dealtfel menajere care au fost de acord să lucreze complet goale de față cu el. Printre acestea, s-a aflat o studentă la managementul afacerilor, au fost femei căsătorite, ba chiar și o profesoară. În opinia bărbatului, femeile acceptau slujba nu pentru că ar fi avut nevoie disperată de bani, ci fiind mai degrabă mânate de spiritul de aventură. În plus, pensionarul se comportă civilizat cu ele. După curățenie, el le invită la un pahar de vin și o discuție amicală, atât și nimic mai mult.

În ce privește percepția oamenilor, jumătate își doresc să fi avut chiar ei acest curaj. Alții în schimb cred că este de-a dreptul dezgustător. ”Dacă eram vreun pervers, aș fi plătit o agenție de escorte. Dacă aș fi vrut sex, aș fi mers la bordel. Eu nu fac nimic ilegal și nici nu fac rău nimănui”, afirmă John.

loading...

Sursa The Mirror