Mafia siciliană în război cu refugiații.

Mafia siciliană a declarat război imigranţilor, după ce mai multe bande de refugiați au sau fost cazate în sudul Italiei. Mulţi dintre refugiaţi s-au grupat  şi au început să comită ilegalităţi pe teritoriul mafioţilor.

Un bărbat originar din Gambia a fost împușcat în cap pe stradă, în plină zi, de către un asasin care a fost ulterior arestat. Bărbatul împușcat de origine africană a supraviețuit, dar autoritățile se tem însă că aceste conflicte izolate vor duce la izbucnirea mai multor răfuieli  sângeroase.

Polițiștii au descoperit că, criminalul ar fi un asasin plătit al grupării Cosa Nostra.

Primarul din Sicilia a declarat ca” Orașul arată, mai degrabă, ca Istanbul decât ca Europa”.

Răfuielile cu mafia au început după ce bandele de imigranţi le-au încălcat teritoriile şi au început să opereze ilegalităţi în aceleaşi zone precum mafioţii italieni.

Primarul oraşului Palermo, Leoluca Orlando, afirmă că mafioţii sicilieni trebuie să se adapteze la faptul că Palermo a devenit un oraş-mozaic, destinaţie pentru refugiaţii din Africa şi Orientul Mijlociu. Acesta a mai spus că, Mafia a greşit prin comiterea unor astfel de  asasinate, întrucât atrage antipatia cetăţenilor sicilieni.

loading...

Premierul italian Matteo Renzio a trimis recent o scrisoare oficialilor Uniunii Europene, cărora le cere fonduri pentru “managementul  migranţilor” în Africa, pentru a opri valul de imigranţi economici. Peste 150.000 de migranţi africani au ajuns în Italia anul trecut, cu 20.000 mai puţini decât în anul 2014. Sursa stire Sursa foto