O fată din Timiș a fost răpită și băgată cu forța într-o maşină de doi tineri.

Doi tineri din Timiș, au luat cu forța o fată de 19 ani pe care au bagat-o în mașina unuia dintre ei şi au plimbat-o  noaptea, în ciuda plânsetelor și rugăminților tinerei de a o lăsa în pace. Fapta s-a petrecut acum câteva zile la Liebling. Cei trei tineri se cunoaşteau, astfel că fata n-a bãnuit nimic când tinerii, unul de 18 si celălalt de 19 ani, i-au cerut să stea de vorbă.

La un moment dat, unul dintre baieți i-a cerut celuilalt să o bage cu forța în mașina lui. Imediat, șoferul a şi demarat în trombă. Au mers cu maşina până la Jebel, unde, până la urmă, la insistentele chiar ale celui care o urcase în autoturism, șoferul a cedat și a decis să facă cale-ntoarsă. Fata a fost adusă înapoi acasă la Liebling. Tânăra a mers glonț la poliție şi a povestit coșmarul prin care a trecut din cauza celor doi adolescenți.

În urma sesizării, cei doi tineri au fost reținuți de oamenii legii și prezentați mai apoi la procurori judecătorilor de la Deta.

Magistrații au decis ca șoferul să fie arestat preventiv pentru 30 de zile, iar împotriva celuilalt tânăr au luat măsura plasării sub control judiciar pentru 60 de zile.

Amândoi sunt cercetați pentru lipsire de libertate. Sursa stire  Sursa foto

loading...