Adolescentă violată de şapte bărbaţi asemeni cazului din Vaslui.

O tânăra de 16 ani din Târgoviște a fost violată și bătută de șapte bărbați, unul dintre ei fiind chiar iubitul. Adolescenta a povestit totul asistenților sociali de la plasament.

Fata în vârstă de de 16 ani, a fost ademenită în casa unuia dintre suspecți, unde a mers împreună cu prietenul ei, într-o locuința din satul Drăgăești-Pământeni, lângă Târgoviște. Aici, cei 7 tineri împreună cu prietenul ei, au bătut-o și violat-o pe tânără. Când a scăpat din mâinile agresorilor, victima a povestit clipele de groază prin care a trecut, asistenților sociali, care au și alertat autoritățile. În scurt timp, polițiștii i-au prins pe tineri, aceştia fiind duși la audieri.

Ei au fost reținuti, iar miercuri seara vor ajunge în faţa judecătorilor cu propunere de arestare preventivă. Suspecții au vârste cuprinse între 18 și 24 de ani.

Tânăra ajunsese într-un centru de plasament în 2014, în urma neînțelegerilor cu părinţii. Duminică plecase cu bilet de voie la plimbare.

Direcția pentru protecția copilului susține că supraveghetorii nu sunt vinovați de cele întâmplate, pentru că legea îi obligă să acorde tinerilor dreptul de a-și vizita familia sau prietenii.

loading...

Cazul pare a fi tras la indigo cu cel din Vaslui. Anul trecut, șapte tineri au violat o fată de 18 ani. Ea s-a urcat în mașină cu doi cunoscuți care i-au propus să o conducă acasă. Aceștia însă au dus-o pe un câmp unde, după ce au mai chemat alți cinci amici, au violat-o timp de câteva ore. Sursa stire Sursa foto