VIDEO! A crezut că a cumpărat 2 câini dar a avut parte șocul vieții când a aflat ce sunt.

 

Wang Kaiyu, un fermier dintr-un sat din China a crezut că a cumpărat doi  câini de pază. Wang l-a întrebat pe respectivul comerciant din Vietnam dacă acele patrupede vor ajunge animale potrivite pentru ceea ce are el nevoie.
“A venit la mine și mi-a arătat doi pui spunându-mi că sunt câini de pază foarte buni. Erau arătoși, ceva mai mari decât un pui de câine normal, păreau a fi o rasă puternică. În cele din urmă m-am decis să îi cumpăr” povestește fermierul.
A luat puii, i-a hrănit, i-a crescut corespunzător și, ușor-ușor, patrupedele au ajuns la maturitate. Chinezul a observat cum animaluțele au un apetit deosebit pentru găinile din gospodăria lui, astfel că i-a trecut într-un țarc. La 2-3 luni de când a cumpărat ceea ce credea el că sunt căini, a avut un moment parte de șocul vieții lui, după cum spune chiar Wang.
În cele din urma a realizat ce gafă a comis: animalele pe care le cumpărase erau de fapt 2 pui de urs negru asiatic, specie protejata în Vietnam.

Bărbatul a făcut demersurile necesare iar acum aceștia se află în siguranță la un centru de salvare a speciilor sălbatice. Acum cei doi ursuleți trăiesc în semi-sălbăticie, într-un parc național pentru animale, din China.  Sursa stire Sursa foto

loading...