Becali și-a ridicat salariul restant. Iată ce sumă a încasat

Gigi Becali, împreună cu cei peste 260 de foști salariați ai societății Avicola Iaşi, au fost chemați înaintea Sfintelor Sărbători la sediul firmei, situat în Târgu Frumos, pentru a-și ridica salariile restante, informează evz.ro.

Veniturile restante ale salariaților au totalizat aproximativ 1,5 milioane lei, reiese dintr-un anunț al Management Reorganizare Lichidare Iași SPRL, preluat de publicația amintită. „Management Reorganizare Lichidare Iaşi S.P.R.L., în calitate de lichidator judiciar al debitorului S.C. Avicola S.A. Iaşi anunță faptul că în zilele de 28.04.2016 și 29.04.2016 se vor achita salariile restante ale foștilor salariați ai S.C. Avicola S.A. Iaşi, la sediul societății din mun. Tg. Frumos”, reiese din anunțul postat pe insolventa.ro.
Printre foștii salariați pot fi regăsite nume mari. Gigi Becali a avut de recuperat suma de 9.737 de lei, reprezentând salarii restante, Acesta mai are de recuperat și o creanţă de peste 25 milioane lei, sumă pe care el susţine că a împrumutat-o societăţii ieşene.
Hristu Becali, nepotul latifundiarului, a avut de încasat suma de 28.601 lei. O altă rudă a patronului Stelei (FCSB), Petre Cezar Becali, a primit nu mai puțin de 8.467 de lei. Pe lista salariaților apare și numele lui Dumitru Becali, acesta din urmă cu o sumă modestă, de doar 25 de lei.
Gigi Becali a preluat societatea Avicola Iași în 2004. Afacerea nu a avut parte de succes, societatea intrând în faliment după eşecul unui plan de reorganizare aprobat în anul 2012.

Sursa evz.ro

loading...