După MOARTEA fiului ei, a continuat să-i trimită mesaje. Într-o SEARĂ a primit un RĂSPUNS neaşteptat.

Copleșită de durerea provocată de pierderea fiului ei, care era polițist și care a murit în timpul unei misiuni, o femeie din SUA a continuat să trimită mesaje pe numărul de telefon al tânărului și a fost uimită de răspunsul primit, relatează antena3.ro

În mod uimitor, mesajul pe care femeia l-a trimis fiului ei decedat a ajuns tot la un polițist. Răspunsul uman și plin de compasiune al acestuia i-a oferit femeii puțină consolare.

”Într-o noapte, i-am trimis un mesaj fiului meu în care îi spuneam că îl iubesc, că îmi este dor de el și că vreau să vină să mă vadă”, povesteste Carol Adler. La scurt timp, ceva neașteptat s-a întâmplat: a primit un răspuns.

”Nu cred că mesajele tale ajung la cine crezi tu că ar trebui să ajungă”, scria în SMS-ul primit de femeie.

Se pare că numărul tânărului îi fusese distribuit tot unui polițist, sergentul Kell Husley. După ce a aflat povestea femeii și a fiului ei decedat în misiune, o legătură specială de prietenie s-a format între cei doi.

Îndurerata mamă spune că relația de prietenie cu sergentul Husley este o sursă de putere într-un moment atât de tragic al vieții ei.

Articol preluat de pe portalul de informaţii ziuastirilor.com