Cura de detoxifiere după Paște, o adevărată mană cerească

Detoxifierea organismului un bine necesar pentru sănătate

Detoxifierea este una din cele mai eficiente metode de a curăța ficatul și de a preveni apariția bolilor hepatice. Potrivit girly.ro, cura de detoxifiere cu ulei de măsline și lămâie este o adevărată mană cerească pentru sănătatea umană mai ales după sărbătorile pascale.
Combinația celor două ingrediente este recunoscută pentru puternicul efect de detoxifiere pe care îl are asupra ficatului. Conform sursei, pentru prepararea acestei licori este nevoie de 1 lingură ulei de măsline, un pahar cu apă călduță și o lingură de zeamă de lămâie proaspăt.
Aceste compoziții se pun într-un pahar și se consumă în fiecare dimineață înainte de masă. Pentru a avea parte de toate beneficiile acest tratament trebuie să dureze cel puțin o lună de zile.
Pe lângă efectul de detoxifiere, această băutură ajută la prevenirea ridurilor, curățarea pielii, dispariția cearcănelor, dispariția petelor de pe față și chiar tratarea constipației.
Curele de detoxifiere sunt recunoscute în întreaga lume datorită beneficiilor care le are asupra omului. Un prim simptom al acestei detoxifierii este faptul că ajută la eliminarea zahărului, grăsimilor și a cofeinei din corp. Datorită acestei eliminări corpul tău va deveni mai activ, iar starea de moleșeală va dispărea.
Al doilea beneficiu pe care îl are detoxifierea este faptul că ajută la eliminarea rapidă a toxinelor și a kilogramelor în plus acumulate.
Detoxifierea ajută și la îmbunătățirea aspectului pielii, astfel pielea ta devine mai luminoasă și mai catifelată.
Conform unui sondaj, persoanele care au ținut regulat diferite cure de detoxifiere au ajuns la concluzia că aceste băuturi ajută la diminuarea mirosurilor corporale neplăcute.

Foarte multe persoane folosesc curele de detoxifiere deoarece este  un mod rapid de a slăbi.