Un francez a dat firma în judecată pentru că primea bani fără să muncească

Frederic Desnard, director de la o companie de parfumuri din Franța a lucrat timp de 8 ani pentru compania Interparfums, ca manager. La sfârșitul lunii septembrie 2014 a fost dat afara, scrie L’Express. Omul spune că începând din 2010, firma “l-a distrus”, punându-l să se ocupe doar de sarcini mărunte, plictisitoare, stresante și asta fiindcă departamentul pe care îl conducea până atunci a fost restructurat.

“Eram deprimat, îmi era rușine să iau bani fără să fac nimic”, afirmă Desnard. Francezul a mai spus că stresul și lipsa oricărui stimul intelectual i-au produs probleme grave de sănătate, inclusiv un atac de epilepsie în timp ce era la volan din cauza căruia a făcut un accidente de mașina. Fostul manager afirmă că a “trecut prin iad” din cauza angajatorului și cere daune de 150.000 de euro pentru ceea ce el numește “bore-out” – o afecțiune profesională nerecunoscută în Franța.

Avocatul companiei respinge însă toate acuzațiile si spune că Desnard nu s-a plâns niciodată de plictiseală. “Dacă nu avea nimic de făcut, de ce l-a plătit firma?”, spune avocatul. Deja anul trecut Desnard a pierdut un proces pentru defăimare intentat de Interparfums. Bărbatul a făcut recurs și speră să câștige de data aceasta. Sursă știre Sursă foto.

loading...