Explicaţia care a ULUIT toată OMENIREA! CANCERUL poate fi vindecat în 3 minute

Americanul Gregg Braden a devenit foarte cunoscut prin emiterea unor teorii incendiare legate de vindecarea cancerului. Potrivit acestuia, emoțiile ne afectează ADN-ul iar puterea colectivă a gândurilor, precum sugestia și rugăciunea, pot vindeca orice fel de boală, chiar și cancerul.

El ne aminteşte mereu că există un câmp care susține și leagă totul în lume, un câmp vital, dovedit științific și explicat în jurnalul științific din 1996, „Nature n. 332”.

Conform lui Gregg Braden, emoțiile și gândurile noastre creează un câmp electromagnetic, o aură care se extinde pe o rază de un metru față de corp.

Nikola Tesla a spus că într-o zi oamenii vor produce curent electric cu ajutorul minții. Asta implică că gândurile noastre au o energie excepțional de puternică. Gândurile colective pot crea un câmp electromagnetic excepțional de puternic și pot influența mediul înconjurător, aşa cum vedem câteodată în filmele ştiinţifico-fantastice.

Cercetătoriichinezii au dezvoltat de curând, o tehnică prin care să reproducă artifical acest câmp electromganetic, rezultatul acesteia fiind vindecarea a 3×2.5 cm din tumoră în doar 3 minute.

loading...

Scopul final al acestor tehnici făcute de chinezi este ca omul să-și genereze singur prin emoții și sentimente, propriul câmp electromagnetic.

Sentimentele și emoțiile sunt oglinda sufletului, tot ceea ce creăm în noi se transmite în mediu și obținem înapoi exact ce este înlăuntrul nostru.

„Știința susține cu tărie că emoțiile și credința nu pot influența boala și viața, dar pshio-oncologia susține opusul. Ideile, sentimentele, senzațiile și credința controlează tot ceeea ce se întâmplă înlăuntrul nostru și în viață, în general,” spune Gregg Braden.

Vezi aici explicaţia VIDEO!

Sursă articol: portalul de informaţii jurnalmm.ro