ŞOCANT! Timp de 22 de ani şi-a ascuns copilul să nu-l vadă nimeni. Cum arată el în realitate?

Este din China trăieşte un adevărat calvar încă de când s-a născut. Ea a fost diagnosticată cu boala ihtioză congenitală, ce-i afectează, în principal, pielea şi părul, relatează site-ul de ştiri realitatea.net

Tânăra de 22 de ani se numeşte The Mui Thomas şi locuieşte în Hong Kong. Până la această vârsta, părinţii au protejat-o de mediul exterior. Nu au lăsat-o să intre în contact cu persoane străine, tocmai din cauză că oamenii ar putea s-o judece pe seama aspectului fizic. Acum, fata şi-a făcut curaj şi a ieşit în lume.

Sindromul Netherton (ihtioza) este o afectiune ereditara caracterizata printr-un aspect aspru, solzos al pielii, anomalii ale parului, o susceptibilitate crescuta la eczeme (afectiune in care pielea apare uscata, rosie, solzoasa), nivel crescut de IgE,fiind o afectiune dobindita pe cale autozomal recesiva. Multi dintre pacientii cu ihtioza sunt primii din familiile lor care au aceasta afectiune. in aceste cazuri felul in care boala a fost mostenita nu poate fi precizat.

copil1

Sursă articol: stiri-virale.com

loading...