Un căpitan de AVION este acuzat că şi-a făcut de cap în cabina de pilotaj. Foto INCENDIARE!

Un pilot al companiei aeriene Kuwait Airways este anchetat după ce a invitat în carlinga avionului pe care îl pilota două stewardese și un model „pentru a-i trece timpul mai repede”.

Angajatul companiei a dat dovadă de o iresponsabilitate ieșită din comun. Acesta nu a ținut cont nicio clipă că în avion se aflau 300 de persoane și a încălcat orice regulă de pilotaj, făcându-și de cap, relatează nypost.com

Mai întâi, bărbatul a invitat o însoţitoare de bord să-i arate sânii, însă, aceasta ar fi refuzat. Mai târziu, stewardesa și-a chemat o colegă și o prietenă în cabina piloților, iar lucrurile au degenerat. Fetele au stat în poala căpitanului, chiar la manşa avionului şi au băut şampanie, jucându-se la panoul de control al aparatului de zbor.

Călătoria era programată să dureze 30 de minute, timp în care pilotul le-a dat frâu liber în cabină faimosului model Chloe Mafia și celor două stewardese.

„Bună, eu sunt pilotul obraznic”, le-a spus căpitanul tinerelor după ce a închis ușa cabinei.

loading...

Și de parcă dezmățul nu ar fi fost suficient, protagoniștii au mai și pozat scenele petrecute în cabina avionului. Pozele au ajuns pe rețelele de socializare, iar acum cu toții sunt cercetați disciplinar.

2

3

4

5

Articol preluat de pe portalul de informaţii newsar.ro