Româncă arsă pentru că a refuzat să se prostitueze

Românca arsă pentru că a refuzat să se prostitueze

În urmă cu șase ani (ianuarie 2008), Paula Burci, o româncă de 19 ani a fost bătută, înjunghiată apoi arsă  pentru că nu dorea să se prostitueze.
Potrivit actualitatea.it, tânăra a fost adusă de verișoara ei în Italia la muncă. Dornică de un viitor mai bun, fără să se gândească la ce va urma Paula a devenit victima propriei verișoare. Odată ajunsă în Italia, fata a fost obligată să se prostitueze.
Românca originară din Segarcea a refuzat oferta propusă. Din acel moment fata a căzut victimă agresivității, Paula a fost bătută fără milă cu pumnii cu picioarele și înjunghiată. După ce fata și-a dat ultima suflare fost incinerată. Trupul neînsuflețit al tinerei a fost aruncat pe marginea fluviului Po din Ferrara. În data de 24 martie 2008, cadavrul fetei a fost descoperit în condiții greu de imaginat. Corpul Paulei era de nerecunoscut, era complet carbonizat și descompus.
Carabienirii au reușit să identifice victima și cu greu i-a găsit și pe cei doi agresori, Sergio Benazzo și Gianina Pistorescu. După patru ani de zile mai exact în 2012 cei doi criminali au fost condamnați pe viață.
Doar că în urmă cu doi ani de zile,judecătorii de la o altă curte au decis să șteargă cu buretele crima comisă de cei doi. În luna septembrie a anului 2014, Sergio și Gianina au fost eliberați.
În luna februarie 2016, la doi ani de la eliberarea celor doi monștri, Interpolul s-a alăturat echipei care anchetează cazul. Din declarațiile acestora, se pare că românca i-ar fi spus colegei de celulă în detaliu modul în care ai fi ucis-o pe Paula.
Nici până în momentul de față autoritățile italiene împreună cu Interpolul nu au putut să o găsească pe fosta colegă de celulă a româncei Gianina Pistorescu.
Până la găsirea fostei colege de celulă a Gianinei, judecătorii de la Tribunalul din Rovigo, au audiat patru cunoștințe ale victimei. Aceștia doresc să compare declarațiile care au fost depuse în primul proces.