Cărarea din Buşteni care apare şi dispare instantaneu. Cine trece pe acolo moare sau dispare pentru totdeauna.

Alte apariții și portaluri au fost raportate în zona cunoscută sub denumirea de Fisura Albastra, scrie efemeride.ro. Vârful Caraiman și Vârful Costila nu sunt unite, între ele existând această vale strâmtă, care este cunoscută pentru fenomenele paranormale care se petrec în ea. Dar, probabil, unul dintre cele mai periculoase fenomene paranormale din zona Bucegilor este cărarea ireala care stă la baza multor mituri.

Dacă se merge pe Valea Comorii și se urcă pe Jepii Mici, se poate ajunge în zona unde se petrece un alt fenomen ciudat. Este vorba de o cărare care nu există în realitate, dar care uneori, în anumite condiții, se formează apărând paralel cu cărarea adevărată.

Această cărare ireală este mică, ea măsurând în jur de aproximativ 20 de centimetri, și toți cei care părăsesc cărarea adevărată și ajung să meargă pe cea ireală, mor sau dispar pentru totdeauna.

Pe vârfurile Bucegilor au fost înregistrate nivele mari ale radiațiilor care nu au putut fi explicate. În partea de est a masivului Bucegi, se află zona numita Șapte Izvoare.

În urma cercetărilor făcute pe probe de apă recoltate de aici, s-a dovedit ca încărcătura de bacterii este zero, lucru unic pe glob. Locul se numește “Zona nemuririi”, iar legendele vorbesc despre un sistem de tuneluri subterane care circulă pe sub munți. Cine să creadă ca un loc turistic aşa de popular ca Bușteniul e totodată, atât de… paranormal.  Sursa știre Sursa foto

loading...