Soţul ei a murit de cancer. Recent, femeia a primit un buchet de flori care a făcut-o să leșine.

Foarte multe femei primesc flori, de ziua lor de naștere, de la soți, iubiți sau bărbați care le apreciază și țin la ele. Însă povestea unui buchet de flori primit de o femeie din SUA, la locul de muncă, a impresionat mii de oameni.

Florile primite de femeie proveneau de la soțul ei, care a murit în urmă cu doi ani răpus de cancer. Înainte de a muri, bărbatul a plătit în avans o firmă de curierat și a făcut toate aranjamentele necesare astfel încât soția lui să primească flori de la el ani la rând. Când a citit de la cine era buchetul de flori, femeia a leșinat, nu-i venea să creadă.

Una dintre colegele femeii a fost atât de impresionată de gest, încât a publicat următorul mesaj pe Facebook.

„Am fost martora unei povești de dragoste ca în filme. Aceste flori au fost livrate astăzi unei colege. Sunt de la soțul ei care a murit în urmă cu doi ani.  (…) Distribui acest mesaj pentru că vreau ca toate fetele să știe ce înseamnă dragostea adevărată”.

Mesajul femeii postat pe rețeaua de socializare a reușit să impresioneze mii de oameni şi a stârnit admirație față de bărbatul decedat. Sursa știre Sursa foto

loading...