ŞOCANT! Suferă de o boală foarte rară în lume. Nu-şi poate ţine capul pe umeri.

Un barbat care s-a nascut nascut cu o boala incredibila, Claudiu Vieira de Oliveira acesta a fost intodeauna cu susul in jos, acesta are o malformatie foarte grava, prin mobilitstra exagerata a articulatiilor, incat el nu-si poate tine capul normal numai vertical, relateaza stiri-virale.com.

Boala aceasta cu care a venit pe lume este artrogripoza si doctori i-au recomandat mamei lui sa il lase sa moara de foame pentru a ii pune capat chinurilor, dar acesta a refuzat sa faca asa ceva cu copilul ei.
Pentru că este şi orator motivaţional, Claudio ştie cum să le vorbească oamenilor. În cartea sa “O mundo esta ao contrario”, lansată recent în Brazilia, povesteşte cum mama sa, Olivia, l-a învăţat în fiecare zi cum să se descurce singur.
“Încă de când eram copil aveam mereu ceva de făcut. Am învăţat cum să pornesc televizorul, să folosesc telefonul, să navighez pe internet etc”, povesteşte Claudio. Prin ambiţie şi perseverenţă a reuşit să termine facultatea şi să obţină o diplomă de contabil.

“Niciodată nu am încercat să intervenim atunci când se descurca singur sau când dorea să facă ce făceau toţi ceilalţi.

Probabil aşa a reuşit să prindă încredere în el. Nu îi este ruşine să iasă pe stradă, să cânte şi să danseze”, a povestit mama lui Claudio.

“În acest moment, nu mă consider diferit de resutl lumii. Sunt o persoană normală.

Nu văd lucrurile cu susul în jos iar acesta este un aspect despre care vorbesc mereu în discursurile mele publice”, dezvăluie Claudio.

loading...

Articolul este preluat INTEGRAL de pe portalul de ştiri exclusiv24.net

b4_1

claudio

claudio-vieira-de-oliveira

omul-cu-capul-in-jos1-465x390