Nefilimii sunt îngerii căzuţi ai lui Dumnezeu. Oare în spatele lor oamenii se ascund?

Nefilimii (“Cei căzuţi” din Biblie) ştiu că nu mai pot fi nemuritori în suflet, aşa că încearcă încă de la începuturi să fie nemuritori în corpul fizic, prin orice mijloace. Ei doresc să fie în măsură să se bucure de experiența fizică la maxim, fără frontiere şi fără repercusiuni, prin plăceri perverse, indiferent de decadente pot fi acestea.

În SUA ar exista peste 120 de baze subterane militare, situate sub cele mai importante orașe. Există de asemenea, multe baze militare subterane şi în Canada, în care se fac experimente pe oameni.

Baza subterană militară Dulce din New Mexico, este cunoscută pentru experimentele sale oribile din punct de vedere bio-genetic, pentru hibrizii “Nephilim”, prin manipularea atomică, pentru clonări, studii ale aurei umane, ale controlului minții, implantarea de cipuri umane, dar şi pentru sacrificii umane satanice.

Nefilimii au fost odată giganţi, dar acum nu mai sunt, prin hibridizare cu oamenii, au devenit asemenea acestora. Ei au început să pună stăpânire pe lume, iar cei mai mulţi dintre hibrizii “Nephilim” se regăsesc astăzi ascunşi în preşedinţi, regi, miniştri, guvernatori, şefi de corporaţii gigantice etc.

Dar, ei nu se vor mai ascunde mult timp, deoarece încetul cu încetul, adevărul va ieşi la suprafaţă. Sursa știre Sursa foto

loading...