VIDEO! O tânără s-a plimbat dezbracata pe stradă, fără ca nimeni să observe, de ce?

Sandra Bakker este o tânără frumoasă, pasionată de body-painting (picturi pe corp) şi a pus la cale un experiment social inedit în Hong Kong. Aceasta şi-a pictat o pereche de pantaloni de tip blugi şi s-a plimbat aproape goală pe străzi.

În urmă cu ceva timp, o tânără a participat la un experiment destul de “ciudat”. Aceasta a vrut să vadă reacţia celor de pe stradă, faţă de cei cu care se intersectează în graba zilnică.

Tânăra a folosit un tricou, un ghiozdan şi o pereche de cizme ca şi vestimentaţie, iar pantalonii au fost atenţi pictaţi de un profesionist, ea fiind de fapt în pielea goală.

După ce s-a plimbat preţ de câteva ore prin aglomeratul Hong Kong, tânăra a ajuns la concluzia că foarte puţini au fost cei care ea ar crede că şi-au dat seama, majoritatea fiind prea grăbiţi să realizeze că în drumul lor au trecut pe lângă o tânără frumoasă care nu avea pantalonii pe ea.

Experimentul şi-a dorit să demonstreze că oamenii au preocupările lor, fiind prea grăbiţi să mai privească în jurul lor. Sursă foto arzigazu.ro

loading...

1

2

3