Șocant! I s-a injectat ciment în față și a rămas desfigurată.

O femeie transexuală în vârstă de 48 de ani a rămas desfigurată după ce un aşa-zis medic estetician, i-a injectat substanțe toxice în față, mai precis ciment.

Rajee Narinesingh s-a născut bărbat, iar în anul 2005 a decis să devină femeie, întrucât nu se simțea confortabil cu stilul de viață masculin. A început tratamente hormonale și și-a făcut operația de schimbare de sex. După aceea, s-a gândit să-și facă „ajustări” la chip, pentru a arăta cât mai mult ca o femeie.

La scurt timp după ce și-a făcut injecțiile, pentru Rajee a început coșmarul.  Au început sa îi crească niște umflaturi sub stratul de piele, ca de ciment, ce au lăsat-o aproape desfigurată. „La un moment dat a început să-mi curgă sânge amestecat cu puroi din faţă”, a mărturisit Rajee.

Untitled design (12)

Spre norocul ei, Rajee a primit o șansa în cadrul unui reality show, iar mai mulţi medici vor încerca să îi examineze chipul și să o ajute. Momentan, ea primește tratament cu steroizi pentru a împiedica umflăturile să crească.

Esteticianul care i-a injectat ciment în față este acuzat de omor, după ce o altă pacientă a sa a murit din cauza unei proceduri similare. Sursa știre Sursa foto

loading...