Ce trebuie să faceţi pentru a putea avea puteri telepatice.

Puterile telepatice sau telepatia se referă la abilitatea de a comunica informație de la o minte la alta

Cea mai avansată formă de telepatie este telepatia spirituală sau telepatia de la suflet la suflet. Aceasta este posibilă doar atunci când o persoană a reușit să-și conecteze mintea, creierul și sufletul. Atunci când o persoană face acest lucru, ea câștigă abilitatea de a naviga între tărâmurile fizice și spirituale.

Astăzi, vom vorbi despre cum este posibil să ne mărim abilitățile noastre telepatice, adică niște sfaturi practice foarte utile, scrie almeea.ro.

Închideți ochii și stați culcat sau într-o poziție confortabilă. Respirați adânc de mai multe ori.

Când sunteți gata, vizualizați-vă corpul și mintea. Începeți de la picioare și călătoriți în sus, prin întreg corpul, vizualizând toate cele 7 chakre (câmpuri de energie). Observați cum întreg corpul va este cuprins de o lumină albă.

loading...

După ce ajungeți în partea de sus a capului, continuați să vizualizați lumina albă care se întinde dincolo de cap până în cer. Continuați vizualizarea astfel încât să simțiți în mod clar cum lumina strălucitoare se afla deasupra voastră.

Meditați pe aceasta imagine timp de aproximativ 10-15 minute, permițând primirea oricărui gând. În acest timp, puteți recita o mantră, cum ar fi “Sunt deschis pentru a primi mesajele sufletului meu”.

Odată ce ați mai avansat cu aceasta meditație, puteți cere îngerilor sau altor suflete înalte să vă ajute să primiți informații spirituale prețioase.

Când ieșiți din meditație, nu uitați să mulțumiți ghizilor voștri spirituali.

Apoi, după mai multe meditații asemănătoare, ușor-ușor veți observa cum veți fi capabili să primiți informații telepatice, de care nu erați capabili înainte. Sursa știre Sursa foto