Video! Și-a transmis LIVE sinuciderea, peste 1000 de oameni au urmărit-o.

O tânăra și-a filmat sinuciderea și apoi a transmis live pe internet pe rețeaua de socializare Periscope. Tânăra de 19 ani, de origine franceză, s-a aruncat în faţa trenului, în Paris.

Conform Washington Post, peste 1000 de oameni au urmărit live gestul șocant făcut de franțuzoaică, însă și mai șocant este faptul că mulţi dintre ei au dat like sau comentau, în loc să încerce să o convingă pe tânăra să nu își ia viața.

Identitatea femeii care s-a sinucis în direct nu a fost dezvăluită. Înainte să ajungă în gară, aceasta a lăsat mai multe mesaje pe rețelele de socializare în care avertiză că urmează să comita acest gest şi a dezvăluit că fusese violată și chiar i-a dat numele violatorului, scriu cei de la Washington Post. Politia investighează acum cazul, pentru a afla dacă ceea ce a scris victima este adevărat.

Cei care au urmărit în direct sinuciderea tinerei, au dat like și comentarii, însă niciunul dintre ei nu părea să ia în serios suferința tinerei. Cei de la Periscoper au dat imediat jos filmulețul dar pe Youtube au apărut deja mai multe variante ale clipului, tăiat în momentul în care tânăra decide să își ia viața.

Pe înregistrare se aude cum aceasta spune “acest video nu este făcut ca să devin eu populară ci ca să îi fac pe oameni sa reacționeze, să își deschidă mințile”. Sursa știre Sursa foto

loading...

https://youtu.be/4Gc0j59s3Fw