Doua GEMENE traiesc in LUX, de pe urma POSTERIOARELOR foarte SEXY

Majoritatea fetelor foarte sexy castiga bani fara sa faca nimic spectaculos, trebuie numai sa-si expuna formele voluptoase, pentru ca barbatii sa le poate vedea. Cele doua gemene, au varsta de 30 de ani si traiesc in lux de pe urma posterioarelor foarte sexy.

Dana si Nadia Bruna au, pe Instagram, 1,1 milioane de fani, ceea ce le-a adus in atentia companiilor care platesc bani buni pentru a fi promovate de cele doua brunete. Celebritatea lor a explodat dupa ce si-au modificat aspectul pe cale chirurgicala, introducandu-si, fiecare, cate 3 kilograme de grasime in fese. Bineinteles, operatia de 60.000 de dolari a fost gratuita, clinica primind laude pe contul lor de Instagram.

Acum, fundurile gemenelor au peste un metru in circumferinta.

Dupa ce au cucerit reteaua Instagram, tinerele au gasit o alta modalitate de a-si transforma aspectul in bani. Ele vand imagini si videoclipuri doritorilor, cu ajutorul unei aplicatii dedicate.

Tinerele isi fac zilnic pana la 150 de fotografii sexy si spun ca faptul ca barbatii le vad ca pe niste obiecte sexuale nu le deranjeaza, ci o considera o binecuvantare. Din aceasta “binecuvantare” castiga lunar 30.000 de dolari, 15.000 din contractele de publicitate pe Instagram si alte 10.000 de fotografiile pe care le vand fanilor.

loading...

sexy fund

g1

g2

g3

Citiţi mai multe pe portalul de stiri kanald.ro