Timpul pe Pământ s-a scurtat. O zi nu mai are 24 de ore.

Oamenii de știință susțin că ziua s-a micșorat, în consecință o zi nu mai are 24 de ore ci 16 ore, dată fiind modificare frecventei de la 7,8 HZ la 12 HZ.

Potrivit cocoon.ro, unele filme precum „Cazul ciudat al lui Benjamin Button” sau „Ziua in care Pământul s-a oprit” prezintă subtil acest fenomen, iar multă lume nu înţelege cum se poate scurta timpul dacă ceasul arată tot atâtea ore.

Geofizicienii contemporani consideră că Rezonanţa Shumann este adevărata bătaie a inimii planetei noastre. Ei au concluzionat că există o relație directă între accelerarea ritmului acesteia şi percepția omului conform căreia timpul trece mai repede scrie evz.ro

„Ceea ce nu înţelege omul este că fiind în timp, facem totul mai repede, acesta fiind comprimat ca un balon care dacă este umflat şi scrii ceva pe el cu markerul, vezi literele mari şi largi, dar daca se dezumflă se strânge scrisul. Aşa este şi timpul sau spaţiul nostru 3D, care se poate măsura în această rezonanţă energetică Schumann”, conform uneia dintre păreri.

Alte păreri: Biblia ne-a avertizat că în vremurile din urmă timpul se va scurta, viaţa omului se va scurta, ca să se scurteze ororile şi suferinţele de pe planetă.

Timp de mii de ani, Rezonanţa Shumann a avut valoarea constantă de 7,8 Hz însă, începând din 1980 s-a constatat o accelerare rapidă. Astfel, s-a ajuns ca în zilele noastre Rezonanţa Shumann să aibă valoarea de 12 Hz, consecinţa directă fiind că 24 de ore actuale corespund cu 16 ore reale, în termenii timpului terestru.

loading...
Potrivit unora dintre teorii, curgerea timpului terestru se va accelera în continuare până la apropierea de „punctul zero”, care corespunde inversării polilor magnetici ai Pământului. Fenomenul este văzut de mulți ca fiind Apocalipsa prevestită de Biblie, potrivit căreia planeta va fi cuprinsă de întuneric timp de trei zile. Conform acestei logici, în „momentul zero” cele 24 de ore ale timpului terestru vor corespunde la zero ore efective.

Mai multe texte străvechi descriu astfel de transformări radicale în trecutul îndepărtat al omenirii. Cea mai mare parte a tehnologiilor actuale nu vor mai fi operaționale, cu excepția energiei libere, descoperită de Tesla în urmă cu un secol.

Creșterea frecventei de vibrație a planetei noastre implică şi elevarea frecventei de vibrație a locuitorilor săi, ceea ce ar putea determina efecte asupra organismului, dar și elevarea asupra conștiinței, chiar dacă evenimentele actuale nu susțin această teorie. Sursa știre Sursa foto