Lucrurile urâte pe care le fac “badantele” românce. Acestea băteau bătrânii şi apoi îi jefuiau

La Carrara, o îngrijitoare româncă de 47 de ani a fost denunţată de carabinierii din Carrara pentru lovire agravată şi rele tratamente în familie asupra unei bătrâne pe care o îngrijea. Într-un moment de furie, femeia ar fi luat-o la palme, pumni şi picioare pe bătrână producându-i câteva fracturi costale. Carabinierii au intervenit după semnalarea medicilor de la serviciul de urgenţă a spitalului din Carrara unde a fost transportată bătrâna.

O altă îngrijitoare româncă, de 45 de ani, a fost denunţată pentru rele tratamente, pentru că i-a bătut pe bătrânii pe care trebuia să-i îngrijească. Fiul bătrânilor a chemat carabinierii, când a văzut că părinţii lui, de 81 şi 83 de ani, cu grave deficite motorii, aveau vânătăi pe faţă. Când au ajuns carabinierii de la unitatea din Novellara (Reggio Emilia) în locuinţa celor doi octogenari, au găsit îngrijitoarea complet beată şi bătrânii în mod vizibil răvăşiţi şi cu câteva echimoze pe faţă. Cei doi bătrâni au fost transportaţi la secţia de urgenţe a spitalului din Guastalla unde au primit 5 şi respectiv 7 zile de îngrijiri medicale.

Alt caz la Terracina, unde o îngrijitoare de 24 de ani a fost arestată pentru că a furat bijuterii din locuinţa femeii pe care o îngrijea. Andreea Ifrim a fost arestată de poliţia din Terracina, împreună cu soţul ei, Bogdan, de 25 de ani, care o ajuta. Italianca a denunţat la poliţie lipsa unor obiecte de valoare, printre care bijuterii şi argintărie. Poliţia i-a urmărit pe cei doi români, blocându-i în timp ce intenţionau să urce în propria maşină genţi care conţineau obiectele furate şi suma de 2.000 de euro.

Vieţi de ”badante” în Italia: ”La noi, mori în casă de foame”

Citeşte mai multe pe portalul de informaţii gazetaromaneasca.com

loading...