Două surori sunt obligate de soartă să împartă două picioare.

Cine zice că două suflete nu pot trăi în același trup? Siamezele Pin și Pan, de 7 ani, din Nakhon Sawan, Thailanda, spun că nici nu concep viața una fără cealaltă, chiar dacă trebuie să împartă două picioare.

Întrebate în prima zi de şcoală dacă își doresc să facă o operație să fie separate, cele două fetițe au răspuns în cor: „Nu!”. Întrebarea era inutilă, pentru că separarea lor e imposibilă. Ele s-au născut „sudate” în talie, deși au trunchiuri complet dezvolta­­te separat.

„Pin are piciorul drept și eu piciorul stâng. Am învățat să mergem pe tricicletă la 4 ani, dar acum nimeni nu ne întrece când ne dăm pe străzi”, a povestit Pan.

 

Fetițele sunt independente atât cât se poate și  au persona­­lități complet diferite, sunt încăpățânate și trăiesc în casa bunicii Noknoi Pongchumnan. Uneori se mai și  ceartă. Când  se supără, stau îmbufnate „spate în spate” și după 5 minute se iau în brațe și se pupă. Pentru că au probleme cu echilibrul,  fetele merg la școală  într-un cărucior fiind împinse de bunica lor.

Adoră să se bălăcească, să se uite la desene animate în timp ce mănâncă și când nu au lecții, se plimbă cu tricicleta.  Sursa știre Sursa foto

loading...