A fost UCISĂ la 78 de ani, de un puşti care vroia să-i fure banii trimişi de fata ei din Italia

Mama unei femei care lucrează în străinătate a fost ucisă, sâmbătă, în România, de un puşti care i-a răscolit casa în căutare de bani. Femeia, în vârstă de 78 de ani, a sfârşit tragic, sub loviturile necruţătoare ale minorului care spera să pună mâna pe banii trimişi de fiica acesteia aflată la muncă în Italia. S-a întâmplat la Cărand, în judeţul Arad, criminalul fiind prins de poliţişti în aceeaşi zi.

Fapta a ajuns repede la urechile comunităţii româneşti din Italia iar o badantă a făcut un apel disperat la autorităţile române, să-i protejeze pe cei în vârstă şi singuri rămaşi în ţară pentru că odraslele lor au plecat să câştige un ban cinstit peste hotare.

„Domnilor din parlament, din guvern şi de la poliţie vă rog, în numele tuturor celor care lucrăm în străinătate, să faceţi ceva pentru a împiedica pe viitor astfel de fapte, pentru că noi am plecat mulţi să muncim iar părinţii noştri sunt bătrâni şi neajutoraţi, pot oricând să cadă victime hoţilor. Uneori, aceşti bătrâni au în grijă şi nepoţi care pot fi şi ei omorâţi de oameni fără căpătâi care râvnesc la bunurile altora. Acolo unde ştiţi, mai ales la ţară, că locuieşte un bătrân al cărui copii sunt la muncă în ţări străine, mai aruncaţi un ochi să vedeţi dacă e bine. Preveniţi vă rugăm astfel de fapte care sunt ireparabile şi provoacă drame în familiile noastre”, a scris badanta pe o reţea de socializare. Sursă foto.

Citeşte mai multe informaţii pe portalul de ştiri newsar.ro

loading...