Video! Și-a cumpărat un nou Iphone și a făcut o descoperire desprinsă din filmele de groază.

Ce se întâmplă când îți cumperi un  Iphone nou, complet sigilat și nu prezintă niciun defect de funcționare, dar ai parte de o surpriză care te îngrozește atunci când îl deschizi.

Un client care și-a cumpărat un Iphone nou, sigilat în cutie, a avut parte de o descoperire desprinsă parcă din filmele de groază. În telefonul său apărea o imagine cu o stafie.

Imaginea arată o femeie cu o înfățișare stranie, cu chipul orientat spre camera foto, cu ochii învinețiți, arătând de parcă ar dormi sau poate nu. Bărbatul care a cumpărat Iphone-ul a declarat că nu a realizat niciodată o poză cu telefonul abia achiziționat, astfel că imaginea nu avea cum să apară în memoria dispozitivului, relatează Metro.co.uk.

 fantoma

Cel mai straniu era faptul că fotografia nu putea fi deschisă pentru a se vedea mai multe detalii asa cum este de obicei. De asemenea, atunci când clientul s-a întors la magazin pentru a cere lămuriri, tehnicianul responsabil de reparația telefoanelor, s-a arătat prea speriat pentru a-l putea ajuta.

Povestea stranie a fost publicată pe canalul  YouTube de către utilizatorul Julian Calavero și a avut aproape trei milioane de vizualizări. Unii consideră imaginea de pe gadget este decât o farsă făcută de către un hacker. Sursa știre Sursa foto

loading...