A dat un anunț în care spunea că vrea să fie mâncat de viu. A primit răspuns de la un canibal.

Elvețianul Markus Dubach se gândea uneori la sinucidere, însă nu a fost serios în ziua în care a postat pe un site, un anunț în care spunea că ar vrea sa fie mâncat de viu.  Acesta se gândea uneori la sinucidere, însă nu a fost serios în ziua în care a postat anunțul pe un site.

Elvețianul a fost șocat când a primit un răspuns de la un bărbat care pretindea că este canibal și i-a spus că și-ar dori să-l mănânce. Mai mult din curiozitate, Markus s-a lansat într-o conversație cu slovacul Matej Curko (foto), crezând, la început, că acesta pur și simplu are un simt al umorului macabru, relatează Metro.

Însă, treptat, lucrurile au devenit foarte intense, iar într-o zi Markus a primit de la acesta o poza cu părți din corpul unei femeie, alături de mesajul: “Aceasta e opera mea”. Îngrozit, Markus a anunțat autoritățile.

A stabilit sa se întâlnească cu Curko într-o pădure din Slovacia, în 2011, dar în locul lui Markus, la întâlnire s-au dus polițiștii, care strânseseră ceva informații despre Curko și voiau să-l aresteze. Bărbatul a fost ucis atunci, pentru ca era înarmat cu fierăstraie, satâre și alte arme albe.

În casa slovacului, polițiștii au descoperit rămășițele a două victime, identificate ca fiind Lucia Uchnarova, în vârstă de 20 de ani, și Elena Gudjakova de 30 de ani. În computerul lui Curko au fost găsite conversațiile purtate cu cele doua femei, din care rezulta ca acestea s-au oferit să fie mâncate, fiind conștiente că asta însemna moartea lor.

loading...

Într-un mesaj, Curko i-a spus unei din femei: “Nu sunt un violator, nu sunt gay, sunt doar un pervers căruia îi place să simtă moartea, să atingă un trup muribund”.

Ziarele din Slovacia au scris ca bărbatul ar fi avut mai multe victime. El a aranjat o întâlnire cu o fată de 22 de ani din Cehia, înainte de a fi prins și ucis de poliție.

Markus Dubach scrie acum o carte despre experienţa aceasta. Sursa știre Sursa foto