VIDEO. “Un Inger a cazut din cer”. Filmul demonstreaza existenta fiintelor din Lumea de DINCOLO.

Filmul de mai jos a fost realizat in ziua de 11 septembrie 2011 si de foarte curand a fost dat publicitatii pe Internet. Totul a fost filmat de o camera de supraveghere de la intrarea dintr-un mall din Jakarta, Indonezia. Imaginile prezentate au facut furori pe Internet, si ar putea fi prima dovada a existentei ingerilor, sustin cei care cred in fenomenele paranormale.

Daca studiem cu atentie filmul, putem observa o silueta umana, foarte luminoasa, care pare sa cada din cer si apoi sa zboare brusc in lateral, iesind din raza de actiune a camerei de filmat. In acel moment se aflau in magazin cativa oameni ( probabil paznicii magazinului ) si in cateva secunde acestia se apropie de locul unde a cazut ingerul, avand in maini camere de luat vederi, numai ca totul a fost foarte rapid si nu au mai putut sa filmeze nimic.

Cu toate ca pe film, ingerul cazut apare pret de o secunde-doua, acesta este foarte asemanator cu ingerii descrisi in Biblie. Cei care cred in astfel de filmari inedite, fac si acum cercetarile necesare pentru a stabili daca nu cumva din film au fost taiate imagini relevante care pot demonstra ca INGERII EXISTA!

De remarcat ca aceasta filmare a strans pana acum 2.137.987 de vizializari, dintre care doar 612 oameni au fost sceptici si au apasat butonul de “Nu apreciez”.

https://www.youtube.com/watch?v=oDubUuplR5g&feature=youtu.be

loading...

Sursa articol.